A Szeretetfolyam hosszú érési folyamat alatt duzzadt akkorára, hogy saját életre kelt.

Immár 15 éve életmód tanácsadó vagyok, a PTE Egészségtantanár szakán szereztem diplomát. Tanítottam jógát, táncot, 35 éve foglalkozom gyakorlati módon figyelem képzéssel, tudatosság alakítással, meditációval.  

Az átadás a minőségi élet megteremtése témában, immár elég szerteágazó. A összes termékem, ebben a vonalban épít minden játékost, és felhasználót. Mivel a tapasztalati tudás aktívan folyik ki belőlem, lehetőséget nyitok ennek a megismerésére.

Én megtanultam, hogy érdemes élni, megmutatom neked is...

Az élethelyzetek nehéz próbák elé állítottak, amiből csak a Forrás segítségével tudtam kijönni.

Rengeteg módszert, technikát tanultam valódi mesterektől. Számomra kegyelem források ők, akik az utat mutatták, és a tudást, aminek az alkalmazásával megismertem igaz természetemet, és megismertem a Forrás közvetlen hatásait az életemre, világomra.

Ez a tudás elevenen él bennem, folyamatosan fejlődik, és működteti a világom. Ez a tudás terjed mint az áldás, amit megérint, az változik, fejlődik, épül, boldogul…

A találkozás, ami elindította ezt a vállalkozást…

Az avatómesteremmel történt. Sok-sok évvel ezelőtt… Még mindig élénken emlékszem, ahogy  megjelent nálam a tanítványaival, az asztalra tette a piros óriás buddha perselyt, beszélt  Az élet hét törvényéről, és elindította a tibeti meditációt…

 Talán már te is meditáltál, így van róla tapasztalatod, én is így voltam vele, ha lehet azt mondani, talán ez ment a legjobban, hiszen előtte vagy 15 évig rendszeresen elmélyültem, de AZ, amit akkor tapasztaltam, egy egészen új szintje volt a meditációnak. Megfogott. Magával ragadott, és olyan szinten töltött, aminek a létezéséről eddig fogalmam sem volt. Nem is beszélek az avatásokról, és azok hatásairól, mert az felfoghatatlan annak aki nem élte meg, de azt azért elmondom, hogy Ő tanított meg élni. Egész addig csak lézengtem. Ezek a módszerek működnek. A gyakorlásuk, nemcsak feltölt, és szinten tart energetikailag, hanem korrigál, regenerál, felismerésekhez juttat, akár kilátástalan helyzetből is képes a bármi lehetséges szintjéig vinni.

A vele töltött 16 év  felbecsülhetetlen értékes nekem. Minden szinten átalakított. Nem csoda, hogy szeretném megosztani az értékeit, jórész azon a módon, ahogy kaptam, és minden más módon, ahogy tudom . 

 

Ez a Szeretetfolyam, egy vállalkozás, a szó legnemesebb értelmében, az...

A tudás felszabadít. A személyes megkeresések mellett, indíttatást érzek egy átfogó, szellemi mélységekbe avató, tapasztalást segítő, irányítói tisztánlátást gyakorló tanításra. Ez konkrétan jelenleg a Szeretetfolyam hanganyag. 

A Csoda kártya szimbólumainak segítségével, bemutatom az élet művészetének alapjait, ahogy az Útmutató füzetben több szinten érintettük a témát, a Szeretetfolyam hanganyagában kibontjuk, és a saját életünkön alkalmazzuk az élő tudást. 

Élő szerelem ez, kifogyhatatlan, gyönyörűséges és örök. Erre kapsz meghívást.